JaJa'Z Latest Stories

Thursday, April 29, 2010

Memang Bikin Daku Kecur Air Liur ..Sluurrrpppp

Assalamualaikum
Petang tadi jaja balik sekolah agak lewat
sampai umah pun dah kul 5.30 ptg
memandangkan esok jaja ada meeting ICT kat SK Wira dan tidak kesekolah
maka kena la jaja siapkan segala kerja yang patut disiapkan dulu
On da way balik tadi sempat jugak jaja beli meehun sup untuk dinner
walaupun makan kul 6 petang
kalau nak berdiet, kena make sure
makan sebelum kul 8 malam
.
.
Kejap tadi dok belek2 folder gambar jaja dlm laptop ni
jaja terbuka plak folder masak2 jaja
dah tertengok plak gambor ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sup Cendawan !!!
dengan tiba2 terkecur air liur jaja
sedapnya kalau dapat semangkuk sup ni lagi malam ni...
bayangkan mengunyah cendawan yang segarrrrr..hirup plak sup yang panasssss
urrrghhhhh..tak tahan gueeeeeee
nampak gaya weekend ni kena beli cendawan lagi la
Harussssss masak sup cendawan lagi


16 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

i like...nyummy..sedapnye..mkn panas2

JaJa'Z said...

tu la pasal hawa..bila tgk makanan..mula perut ni..dr tak lapar..terus je lapar

Nur Hawa Mohd Zin said...

lapar sentiasa...td baru makan mee kungfu tgk sup cendawan..eemm...
owh jaja;z..sup cendawan 1..heeheh

JaJa'Z said...

apa lagi..buat la weekend ni..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu.still kat u ag..exam tk hbs ag..hehehe..dulu uum kos pe? taon brape?

JaJa'Z said...

jaja grad tahun 2002..amik course education la...kan cikgu cikgi..hehhe..dok kolej mana?

Hizami Rahim said...

nak sikit sup tu.
nampak mcm sedap gile!!!
;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

Jaja : huhu..lupa plak..awe dok bkt kachi..huhu

Hizami : g lah wat..hehehe..

JaJa'Z said...

hizami: bukan macam lagi dah..memang sedap..hehehhe

hawa: bukit kachi tu br lagi kot..time jaja dulu takde..

ChiLaBaey's said...

Salah satu menu favorite saya... Bila mau belanja saya ni...??? :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

Jaja'z : yup baru ag..
Chilabaey's : kalau jaja'z blanja u..dia kena blanja i ngan hizami jugek..heheh...

JaJa'Z said...

chilabaey's: jaja buat kat umah jaja je..kalau mau..kena mai umah la..hehhehe...ala, ur wife pun bleh buat..sup campak2 je tu..

JaJa'Z said...

mak ai..kena beli cendawan extra nampak gayanya.hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe..t awe kutip kat kayu2..fresh ag..huhu

JaJa'Z said...

hawa: bahaya tu..kang dapat yang beracun plak kang..macam mana..tak pasal2 muntah darah..yg jaja masak tu oyster mushroom..

Nur Hawa Mohd Zin said...

Sup cendawan!!!!!!

Related Posts with Thumbnails