JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 16, 2010

Haaa !!!! Jaja Pragnant ????

Ada kah ini Pragnancy Test Kid jaja ???
Jaja mengandung ke???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NO ! NO ! NO !
that's not mine :(
This is mine....emmmmm :(
Dah 3 tahun berlalu sejak perkahwinan jaja dan zack
Nampak gayanya Allah masih belum memakbulkan doa kami
untuk bergelar ibu dan ayah
Jaja akan tetap bersabar dan berusaha..
tapi sedih sangat lately bila tgk orang lain suka2 hati buang bayi merata2
Mana la rasa tanggungjawab mereka ni
Bila dapat senang2 buang :(
.
.
.
.
Untuk En Zack
" Terima kasih kerana memahami diri ku ini , bersabar lah"
" Sesungguhnya rezeki itu pasti ada untuk kita "



8 Beu-T Is Talking:

~aSFaLiZa~ said...

sabar ye syg..tgu je rezeki dari tuhan

Suzie said...

jaja jgn la sedih nanti i pun sedih...dah 1thn 4bln ni,adik2 dah tambah lagi anak n lagi sorg yg baru kawen pun dah nak dpt..huhu..

as long hubby ok,i pun tak risau sgt sbb kalo stress lg susah nak dpt...semua ni ada hikmahNya

kita doa byk2 ok? :-)

Lelord said...

Ala dear sabar ek...blom rejeki lagi tuh. Bagi Jaja Ngan En. Zack peluang manje2 lagi.

JaJa'Z said...

asfaliza; sabar dan tetap bersabar lagi..till the day is come

kak suzie: jaja dah merasa apa yg akak rasa..bila biras yg sama kawen ngan kita pun dah ada baby, bila adik ipar yg baru kawen pun dah dapat baby..mmg jaja stress..tapi jaja tau, semua tu ada hikmahnya..jaja akan tetap sabar...

lelord: harap2 suami pun sabar menanti..

~anna&anuar~ said...

salam kak jaja,
salam kenal..
sgt2 mengerti mslh kak jaja.. sy yg baru kawen sebulan lebih pun dah sebok kwn2 tanye... sedey.. sob3..

doa anna smpena jumaat mulia ni..
'Ya Allah Ya Tuhan kami, kurniakanlah kami zuriat.. Moga ikatan rumahtanga ini lebih kukuh di bawah lindunganMu.. Ameen'

Aida Rezuan said...

Jaja,

Sabar ye.. ada rezeki nanti :). Sementara tuh just be happy berdua dengan En Zack mu itu. :)

JaJa'Z said...

anna: anna ngan hubby baru lagi..akak ni dah 3 thn..but just be positive

kak aida: amin..insyallah..pray for me ok..

A.I said...

Jgn camtu Jaja. Ada rezeki kau laki bini tu sok. Cepat + lambat je. Kau lak jgn le stress2. Insyaallah, aku doakan yg terbaek utk kowang berdua..amin.

Related Posts with Thumbnails