JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, March 9, 2010

Tage Game ~ By PatinPasta :p

Assalamualaikum
Hari ni pepagi lagi dah kena tag dengan PATINPASTA
Tak pasal2 dah kena wat homework
tapi takpe..i likeeee....
*
*
*
The rules of the tag game
1. Go to your photo files…
2.Select the 8th photo folder.
3. Select the 8th photo in that folder.
4. Post that photo along with the story behind it.
5. Then challenge 8 blogging friends to do the same!
*
*
*
This is the 8th photo in my 8th photo folder
Ni dia gambo nya...gambo jaja bersama anak2 murid kesayangan..Diambil pada 15 Jun 2008..waktu ni anak murid jaja si Faridah( kanan sekali) bertunang...dari kiri Siti Aishah, Nuraini Najihah,Suzita and Faridah...


Diaorang ni merupakan student first batch jaja masa memula mengajar kat Lepar Hilir ni...jaja mengajar ICT time tu tahun 2004 ..sebelom ni jaja mengajar kat Segamat since 2002 till 2004.
Banyak kenangan jaja ngan diaorang ni..sama2 bertungkus lumus set up makmal komputer time tu. Angkat pc yang belambak2 dr makmal fizik kat tingkat 2 bawak plak ke makmal ict ..angkat meja,kerusi,almari2 ke makmal..sian betul kat diaorang...Tapi nak blajar punya pasal kan,kena la jugak...

Skang ni Faridah dah selamat pun jadi bini orang..setahun lebih dah dia kawen..si Nuraini Najihah pun dah kawen and tengah mengandung 4 bln dah..minah ni advance dr cikgu dia sbb cikgu dia pun tak ngandung2 lagi...hehehhe..si Suzita pun dah bertunang, insyallah tahun ni gak kawen..Siti Aishah plak single mingle lagi kot...


Antara student2 jaja ni..yang paling jaja rapat dengan Faridah la..memandangkan dia pernah kerja dekat kedai makan berhampiran rumah jaja..so, senang sket gi kedai anak murid ni..layan pun cepat je...masa kat kedai makan tu la dia kenal dengan husband dia skang ni...kenduri kawen dia pun jaja datang jugak..skang ni dia menyewa pun berhampiran dengan tempat jaja tinggal...kalau nak jumpa tu..memang takde hal la...

*
*
*
*
Selesai jugak tag game jaja
Now,tag plak 8 orang blogger lain.
sapa la yang jaja nak tag ni
maklumla blog jaja ni bukannya femes emes sangat
tapi jaja try jugak la....
*
*
*
The lucky 8 are :
*
*
*
Cukup dah kan..?
Kengkawan yang ditag..sudilah kiranya
menerima Tag Game ini ek...

6 Beu-T Is Talking:

A.I said...

Kene jugak aku ye? dulu dh penah dpt tag ni. tp takpe, ada masa (time aku rajin :P) aku buat ye (^_^)

maceh sbb ingat nk tag kt aku..ngeeeee

A.I said...

wei, anak2 murid kau pon dah nk sebaya je ngan kau, aku tengok. ekekekekeke..

JaJa'Z said...

biasak la...cikgu awet muda...walauuuuupunnn umur dah masuk 30...hahahahha tapi skang ni dah jd geng2 je ngan diaorang..tapi still kena panggil cikgu la..kalau tak,seligi!!!

notti netti said...

tersedak...nama naikkkk....kena buat gakkk ker?....hahahah....nanti I buat ehhhhhh...huhuuu

Aida Rezuan said...

Salam Jaja,

TQ for playing along. Hehe..

Jaja kiranye rapat dgn anak2 murid la yer, bagus gitu. Kalo tak sebut tuh anak2 murid, sy ingat tuh suma member2.. sbb sama jek tengok. :D

* Famili sy ada 3 cikgu :D

JaJa'Z said...

netti: tak tau sapa lagi nak tag..sbb blog tak glamer mana pun...tak kisah kan?

Aida: tq for blogwalking..jaja memang rapat dengan anak2 murid..alhamdulillah so far mmg geng la dengan bekas anak2 murid..as long as diaorang tak panggil jaja, kakak!!! hehehhe
dlm family mmg jaja sorang je cikgu..tapi kalau sekali dengan sedara2 ipar duai..rasanya lebih dr 10 orang yg jd cikgu...

Related Posts with Thumbnails