JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, March 16, 2010

Awat Jadi Lagu Ni ????

Assalamualaikum
Wahai bloger2 budiman sekalian
ada tak sesapa dikalangan u all semua yang tau
awat la my stat caunter ni dok loading je dah dekat 2 minggu
Dah la my visitor baru je masuk 1000++
pastu terus kuar loading ni je

Takkan nak reset then buat yang baru kot....??
alaaaaa..kang start dr zero plak...tidak !!!!
ANYONE ??? HELP !!!!!
*
*
*
UPDATE !!
Dengan kuasa Gaban yang ada pada jaja
maka hitstat ku telah berjaya dipaparkan..
yiepiiiii !!

7 Beu-T Is Talking:

Suzie said...

dkt my netbook bkn dia tulis loading tp undefined...lg worst..hehe..alamatnya jaja kena buat baru :)

JaJa'Z said...

kalau tak silap jaja,kat ur blog pun jd macam tu kan? hari tu jaja tgk..dok loading jugak ur statcaunter tu..kena buat smula yg nyampah tu...

Aida Rezuan said...

Jaja,

Sy tengok counter Jaja ok jek.. skang 1,156 hits. Tak de lak tuleh2 loading ke hapa.

JaJa'Z said...

ek? ye ke kak aida? ke kat pc jaja je yang tak kuar2....ish..ish..heran ni...mujur akak bagitau..kalau jaja pi reset smula tak pasal2 turn to zero smula...

Suzie said...

kat my pc ofis pula dia tulis click here to download plugin...hemmm i just ignore sbb i still boleh nampak kat my netbook...then OK :)

Aida Rezuan said...

Ha ah.. ok jek akak tengok. Skang 1,164 hits (macam kasik daily report lak yer :D). Betul, nasib baik Jaja tak reset.

*Maybe buleh try upgrade IE ke..

JaJa'Z said...

yahooo!!!...kat pc jaja dah kuar dah statcounter tu...

kak suzie: mujur tak reset..lega!!

kak aida: akak kan dah ala2 reporter..ok la tu,bg report daily..tapi skang takyah dah..dah nampak..!!!

Related Posts with Thumbnails