JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 15, 2009

Tudung Raya ~ DONE !!~

Assalamualaikum....
TUDUNG ! TUDUNG !
MURAH ! MURAH! MURAH!
*
*
*
*
Alhamdulillah..parcel yang ditunggu-tunggu sampai dah smalam...sepatutnya parcel ni sampai last week lagi..tapi sebab Mr posmen kat sini kerja 'cermat' sangat..this week baru la dapat...anyway, TQ AIRFEY !! for the nice tudung..
*
*
*
*
Kiranya ni pertama kali jaja beli melalui online..tak pernah terpk pun selama ni..tapi sbb support member and the shawl is really nice..sbb tu beli gak...member sebilik ni, si Fid pun jaja berjaya hasut untuk order sama...hari ni Fid siap dah pakai terus shawl yang baru dapat smalam..selok betul minah tu...before this jaja memang tak penah pun pakai shawl..dan amat la tak reti nak pakai tudung yang kena belit2 kepala ni..hehehhe..but raya kali ni saje nak try..mana la tau menjadi ke...macam mana la muka jaja pakai tudung macam tu ek ? harap2 menjadi la belitan tu...ahaks.....
*
*
*
*
anyone yang interested nak beli shawl, tudung, anak tudung, brooch, kain telekung bersulam
bleh browse kat
*
*
*
*
*
*

Parcel yang belom tentu sampai esok..hehehhe
*
*
*
*
*
Ni hasil tangkapan dari blog Airfey
*
*
Shawl Nice 100% Polyster

Shawl Creative 100% Polyster

Shawl Floral 100% Polyster
Shawl ni lebih sesuai kalau kita pakai dengan anak tudung yang berawning tu..almaklumla shawl ni pun agak jarang dan licin...
Insyallah, ada rezeki bleh beli lagi..anyone yang nak promote blog2 jualan online ni..silakan...
( macam la ramai sangat yang tgk blog aku ni..hehhehe..perasan betul )
See ya!!

3 Beu-T Is Talking:

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

JaJa'Z said...

tq...feel free to drop by againt ok...

efi hepi said...

hi jaja, thx 4 your ad here....ape yg penting KERJASAMA....anyway, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.

Related Posts with Thumbnails